• Uncategorised

Лика – прилика: Ергенът двойник с актьори и футболисти (Снимки)

С куп популярни двойници се оказа 33-годишният Евгени Генчев, който влезе в ролята на Ергена в новия сезон на шоуто. Актьори, футболисти и модели мязат на къдрокоското с чаровната усмивка.


Най-големият двойник на Ергена е истинска звезда в Турция. Става въпрос за модела и секссимвол Сейит Алп Навруз. Той играе и в някои от най-нашумелите турски сапунени сериали, като проби с “Добри приятели”. Освен че си приличат двамата с Евгени се оказват и набори. През януари роденият в Истанбул Навруз също навърши 33 години. Мачото може да се похвали, че е излизал с куп красавици в родината си, сред които Мис Турция 2019 Ебру Шам и актрисата Айча Айшин Туран. Евгени е човек на изкуството – виртуоз на пианото, композитор, музикален педагог. Сейит пък пише поезия.


Няколко футболисти също поразително много приличат на Ергена. Един от тях е 30-годишният египетски нападател на “Ливърпул” Мохамед Салах.

Боксьори от България и чужбина тренират в “Дианабад” преди “Странджата”
Друг се казва Абдулкудус Атия – вратарят, на когото Кристиано Роналдо вкара 4 гола в един мач в първенството на Саудитска Арабия. Стражът на “Ал Уехда” все пак е с доста по-буйна коса и Евгени има да го гони по този показател.
В хитовия испански сериал “Новите съседи” един от любимите образи е този на Хавиер Марото, изигран от актьора Антонио Пагудо. Той е харесван от жените, също както Ергена, а на усмивка го докарва едно към едно. Антонио навърши този месец 46 години.

Първият епизод на “Ергенът” предизвикал истински смут в семейство от Монтана. Причината е съвсем неочаквана. Оказва се, че мъжът в това семейство има невероятна и очевадна прилика със самия ерген.

“По-голямото ни дете, докато гледаше шоуто и видя ергена, започна да вика “Тате!, Тате!”, обясни Ани Петков. Съпругата му Моника Иванова споделя, че още след първата серия на шоуто нейни близки започват да й пишат. “Пращаха ми снимки и казваха, че приликата е поразителна – какво прави там и как съм го пуснала да участва”, споделя Моника. Монтанският двойник Ани Петков е бивш футболист, а в момента е зам.-управител на мебелна верига.

Hotarena.net

You may also like...

Comments