• Uncategorised

Райън Гослинг и Ева Мендес живеят в малък апартамент с 2 деца, готвят и чистят сами

Когато Райън Гослинг и Ева Мендес са заедно, те нарушават всички неписани правила. 


Известната двойка може да си позволи живот в лукс и удоволствие, но предпочита да отгледа дъщерите си в простота и упорит труд. 


Райън и Ева живеят в малък апартамент, споделят домакинските задължения и дори нямат детегледачка. 

Ще ви разкажем защо са избрали този начин на живот и как поддържат мира и реда в семейното гнездо.

Райън и Ева са звезди от A-списъка, но живеят много скромен живот. 
Двамата отглеждат 2 дъщери, но не в огромно имение в Холивуд Хилс. 
Вместо това живеят в малък апартамент с 2 спални. 


Актьорите искат да дадат на децата си нормално детство, поради което крият живота си от любопитни очи и прекарват много време извън града. Там те могат да се разхождат с децата си, без да привличат прекалено много нежелано внимание.

Най-голямата им дъщеря Есмералда е на 8, а Аманда на 6. Гослинг и Мендес принципно не искат детегледачка, което е нечувано за Холивуд. Актьорите сами отглеждат децата си. А когато имат нужда от помощ, те просто молят по-възрастните роднини на Ева.
Ева и Райън са идеална двойка. Тя обича да готви, а той обича да чисти. 
Мендес казва, че е „кухненска изрод“. Страстта й към чистенето се превърна в бизнес проект. Ева става съсобственик на компания, която произвежда почистващи гъби против микроби.


Мендес обича да мие чиниите и да чисти мивката. Това е терапевтично за нея. 
Тя казва: „Животът е толкова хаотичен. Но единственото нещо, което мога да контролирам, е моята къща, моята кухня. Така че, когато мия чиниите, това е 
медитативно за мен. Това наистина е по-дълбоко от простото почистване. 
Това наистина ми дава яснота. Чистата мивка е равно на бистър ум за мен.”

Райън Гослинг има актьорска кариера, която го занимава, но той казва, че преди всичко е баща и едва след това е актьор. Ева си взе почивка от актьорската си кариера, за да посвети времето си на това, което смята за най-креативното нещо на света – майчинството .


Преди 9-годишна възраст актрисата е била заобиколена от любовта на майка си и тези години са я формирали като личност. Мендес обмисля завръщане в света на киното, но очакванията й за бъдещите проекти са се променили. 
„Не искам да правя нищо насилствено.“
Гослинг и Мендес избраха да  учат децата си у дома . Първоначално Ева се опита сама да учи дъщерите си, но бързо се отказа от идеята. 

Сега момичетата имат учител, който ги обучава у дома и по време на пътувания. 
„Ние пътуваме много и имаме достатъчно късмет да имаме някой, с когото пътуваме, който може да продължи образованието си в този момент, и това, което правим, е да се опитаме да включим града, в който се намираме, колкото е възможно повече.“

You may also like...

Comments